Snälla skriv till mig

Hej!

Jag är glad att du har besökt min blogg och är intresserad av möjligheten att publicera en artikel. Ta en stund att läsa hela sidan som tydligt förklarar vår policy, inlämningsprocessen och innehållet vi accepterar.

Jag föreslår att publicera en intressant ämnesartikel på min webbplats. För att få en bra och användbar artikel för läsarna rekommenderar vi att du bekantar dig med publiceringsreglerna innan du beställer publicering.

Utgivningskrav:

 1. Unikt: Artikeln måste vara 100 % original och inte tidigare publicerad någonstans. Plagiat är inte tillåtet. Jag kommer inte att posta något som tidigare har postats någon annanstans.
 2. Längd: Längden på artikeln bör vara minst 1200-1500 ord. Jag förbehåller mig rätten att ändra meddelandet när som helst.
 3. Fotografering: Foton, grafer, tabeller mm ska läggas till. I den här artikeln. Du kan också lägga till autentiseringsuppgifter med den primära källan. Du kan endast använda bilder på Pixabay utan upphovsrätt.
 4. Innehållskvalitet: Artikeln måste vara av hög kvalitet och texten måste lämnas till Grammarly och Hemingway för att säkerställa att texten är grammatiskt korrekt och läsbar.
 5. Presentation: Jag hoppas att du kan skriva en artikel korrekt med rubriker (versaler) och länkar. Alla artiklar måste skickas in i docs.google.com-format med publicerbar HTML.
 6. Ämne: Ämnet för artiklarna bör vara relaterat till min blogg.
 7. Tidsbeställning: Ingen deadline, men jag förväntar mig att du skriver i tid och håller kommunikationen öppen.

I det här fallet kan artikeln inte accepteras för publicering:

 1. Artiklar som bryter mot lagen eller kan vilseleda eller skada läsarens hälsa (kasino, droger, våldsamt innehåll etc.). Om jag anser att en artikel inte är lämplig för publicering på grund av dess innehåll eller tema, har jag rätt att vägra publicering.
 2. Om artikeln kopierades från en annan webbplats (tvetydigt innehåll).

Hur skriver jag om mig själv?

Skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Skriv ett brev:

 1. Vilket företag är du för och hur ser din hemsida ut?
 2. Ämnet för den publicerade artikeln och en kort beskrivning.
 3. Om du planerar att lägga till länkar, lista alla mållänkar du vill inkludera (URL och ankartext för varje länk) (max 1-2 länkar per artikel).
 4. Inkludera exempel på andra tidigare publicerade artiklar.

Priser och publiceringsvillkor tillhandahålls på begäran.

Jag väntar på ditt brev.